Hirdetés

Kék

Leüvöltötte és megfenyegette a magyarcsanádi iskola tanárját az anyuka, mert lányát rendre utasította

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a magyarcsanádi lakossal szemben, aki a helyi iskola napközis tanárát megfenyegette azért, mert gyermekét rendre utasította – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint 2016. október 25-én a magyarcsanádi általános iskolában napközis tanárként dolgozó sértett rendreutasította az egyik nyolcadik osztályos lányt, mivel az ebédelés során fegyelmezetlenül viselkedett és megszegte az iskola házirendjét. Ezt követően a tanuló nem ment be a következő órára, hanem otthonába távozott.

Délután 2 óra körül a diák visszatért édesanyjával az iskolába és hangosan kiabálva keresték a tanárt. A kiabálásra a sértett a tanári szobából kilépett és szembetalálkozott a vádlottal és lányával. Ekkor az anya kiabálni kezdett, minősíthetetlen hangon szidalmazta, valamint többször is megfenyegette a napközis tanárt, aki eközben próbálta megnyugtatni őt. Ez azonban nem sikerült, mert a vádlott továbbra is kérdőre vonta, fenyegette és becsmérelte a tanárt, amiért megfegyelmezte a lányát. A vádlott indulata tovább erősödött, amikor a sértett közölte, hogy kihívja a rendőrséget. Eközben a pedagógus továbbra is megpróbálta elmagyarázni a dühödt szülőnek, hogy miért kellett a lányát rendre utasítani.

A vádlott indulatos viselkedése és fenyegetőzése a sértettben komoly félelmet keltettek. A járási ügyészség a vádlottat zaklatás vétségével és becsületsértés vétségével vádolja. Bűnösségének kérdésében a Makói Járásbíróság fog dönteni. (MCsipos.hu)


Hirdetés

Szólj hozzá

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Hirdetés

Felfelé