Hirdetés

Közlekedés

Tömegkarambol az M43-as autópályán – négyen meghaltak

Halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt indult eljárás az M43-as autópályán történt baleset ügyében.

A sztráda határ felé vezető oldalán 2017. február 15-én, 7 óra 30 perc körül hét jármű ütközött össze, a határátkelőtől mintegy 1 kilométerre. Két román honosságú kamion, két kisteherautó, egy román busz és két bolgár kisteherautó volt részese az ütközésnek. A balesetben két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő meghaltak, tizenöten megsérültek.

Az érintett útszakaszon teljes az útlezárás, a rendőrség az autópálya forgalmát Csanádpalotánál letereli. A magyar hatóságok felvették a kapcsolatot az érintett országok konzulátusaival. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon részleges törzs felállítására került sor a szükséges intézkedések koordinálása érdekében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a baleset résztvevőinek ellátásáról gondoskodtak, szendvicset és teát osztottak az érintetteknek.

A pályán rendkívüli köd van, a rendőrség kéri a járművezetőket, ennek megfelelően közlekedjenek!

A baleset miatt a kamionforgalom Nagylakra irányult, ezért itt jelentősen megnövekedett a teherforgalom várakozási ideje. A rendőrség azt tanácsolja, aki tud válassza a gyulai vagy biharkeresztesi átkelőt. (Police.hu)

 

Fotók: Police.hu


Hirdetés

Szólj hozzá

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Hirdetés

Felfelé