Hirdetés

Közlekedés

Folyamatosak a tanúkihallgatások az M43-as baleset ügyében

Folyamatosan zajlanak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán történt tömegszerencsétlenséggel kapcsolatban, a rendőrség kamerafelvételeket foglalt le.

Az elmúlt 24 órában, a helyszíni szemlét követően folyamatosan zajlottak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán, 2017. február 15-én történt balesettel kapcsolatban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Amennyiben a sérültek állapota lehetővé teszi, a rendőrség őket is tanúként hallgatja ki.

Ezzel párhuzamosan a rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása és az események pontos rekonstruálása érdekében lefoglalta az autópálya üzemeltetőjétől az érintett pályatest forgalmát figyelő kamera felvételeit.
A CSMRFK az eljárást igazságügyi műszaki és igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatja.

A baleset 2017. február 15-én, 7 óra 30 perckor történt az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán. A Csanádpalota Autópálya-határátkelőtől mintegy 1 kilométerre hét gépkocsi ütközött össze. A két román honosságú kamionban, a két mikrobuszban, a román autóbuszban, valamint a két bolgár mikrobuszban összesen 39-en utaztak. Közülük két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő a helyszínen meghalt, tizenöten megsérültek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása gyanúja miatt indult eljárás. (Police.hu)

 

Fotó: Police.hu


Hirdetés

Szólj hozzá

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Hirdetés

Felfelé