Folyamatosak a tanúkihallgatások az M43-as baleset ügyében

hoy.hu
feb 16, 2017
141 Views

Folyamatosan zajlanak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán történt tömegszerencsétlenséggel kapcsolatban, a rendőrség kamerafelvételeket foglalt le.

Az elmúlt 24 órában, a helyszíni szemlét követően folyamatosan zajlottak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán, 2017. február 15-én történt balesettel kapcsolatban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Amennyiben a sérültek állapota lehetővé teszi, a rendőrség őket is tanúként hallgatja ki.

Ezzel párhuzamosan a rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása és az események pontos rekonstruálása érdekében lefoglalta az autópálya üzemeltetőjétől az érintett pályatest forgalmát figyelő kamera felvételeit.
A CSMRFK az eljárást igazságügyi műszaki és igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatja.

A baleset 2017. február 15-én, 7 óra 30 perckor történt az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán. A Csanádpalota Autópálya-határátkelőtől mintegy 1 kilométerre hét gépkocsi ütközött össze. A két román honosságú kamionban, a két mikrobuszban, a román autóbuszban, valamint a két bolgár mikrobuszban összesen 39-en utaztak. Közülük két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő a helyszínen meghalt, tizenöten megsérültek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása gyanúja miatt indult eljárás. (Police.hu)

 

Fotó: Police.hu

You may be interested

Vádemelés a késes apátfalvi dohányrablóval szemben
Kék+Közlekedés
shares58 views
Kék+Közlekedés
shares58 views

Vádemelés a késes apátfalvi dohányrablóval szemben

hoy.hu - feb 21, 2017

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy apátfalvi dohányboltot próbált meg kirabolni tavaly év végén…

Inna és Naughty Boy is fellép az idei Szegedi Ifjúsági Napokon
Programok
shares76 views
Programok
shares76 views

Inna és Naughty Boy is fellép az idei Szegedi Ifjúsági Napokon

hoy.hu - feb 21, 2017

Újra világsztárokkal készülnek a SZIN szervezői, hogy az augusztus végi magyar buliközpontot Szegedre állítsák. A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői tegnap…

Áramszünet várható Makón
Makó
shares1730 views
Makó
shares1730 views

Áramszünet várható Makón

hoy.hu - feb 20, 2017

Áramszünet várható Makó néhány részében, több időpontban. Az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog…

Szóljon hozzá!

Az E-mail címe nem lesz nyilvános.