Folyamatosak a tanúkihallgatások az M43-as baleset ügyében

hoy.hu
feb 16, 2017
162 Megtekintés

Folyamatosan zajlanak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán történt tömegszerencsétlenséggel kapcsolatban, a rendőrség kamerafelvételeket foglalt le.

Az elmúlt 24 órában, a helyszíni szemlét követően folyamatosan zajlottak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán, 2017. február 15-én történt balesettel kapcsolatban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Amennyiben a sérültek állapota lehetővé teszi, a rendőrség őket is tanúként hallgatja ki.

Ezzel párhuzamosan a rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása és az események pontos rekonstruálása érdekében lefoglalta az autópálya üzemeltetőjétől az érintett pályatest forgalmát figyelő kamera felvételeit.
A CSMRFK az eljárást igazságügyi műszaki és igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatja.

A baleset 2017. február 15-én, 7 óra 30 perckor történt az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán. A Csanádpalota Autópálya-határátkelőtől mintegy 1 kilométerre hét gépkocsi ütközött össze. A két román honosságú kamionban, a két mikrobuszban, a román autóbuszban, valamint a két bolgár mikrobuszban összesen 39-en utaztak. Közülük két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő a helyszínen meghalt, tizenöten megsérültek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása gyanúja miatt indult eljárás. (Police.hu)

 

Fotó: Police.hu

Hasonló posztok, amelyek érdekelhetnek:

Levette Ferenc pápa fejfedőjét egy kislány
Életmód+Stílus
shares76 views
Életmód+Stílus
shares76 views

Levette Ferenc pápa fejfedőjét egy kislány

hoy.hu - Már 25, 2017

A cikk írásakor a felvétel a 32. legfelkapottabb videó volt a YouTube-on.

Kerékpártolvajokat fogtak el Makón
Kék
shares242 views
Kék
shares242 views

Kerékpártolvajokat fogtak el Makón

hoy.hu - Már 25, 2017

A megalapozott gyanú szerint két férfi és fiatalkorú társuk 2017. március 14-re virradóra két kerékpárt lopott el Makón. A rendelkezésre…

HUMOR – Az első ember a Holdon
Humor
shares6 views
Humor
shares6 views

HUMOR – Az első ember a Holdon

hoy.hu - Már 25, 2017

Szóljon hozzá!

Az E-mail címe nem lesz nyilvános.