Telepítsen napelemet és érje el a legjobb befektetési megtérülést cégének!


Kapcsolat

Cégtulajdonosok

Ha új módszereket keres, hogy növelje ingatlanának értékét és kihasználja a tetőteret, bízzon a Hoymilesban, hogy kiváló teljesítményű napelemrendszert szállítson. Ha velünk dolgozik, csapatot kap, amely törődik vállalkozásával, maximalizálja a termést és nagyszerű megtérülést ér el befektetésével.

Technológiai és szakértői tudásunk ötvözésével minden lépésben Ön mellett leszünk. Magas hatékonyságú invertereink maximalizálják a termést, míg az intelligens monitorozás segít Önnek csökkenteni az üzemeltetési költségeket.

Ez egy olyan befektetés, ami ésszerű vállalkozói döntés.

Érjen el verhetetlen napelemes hozamokat!

Minél több napenergiát képes átalakítani elektromossággá, annál nagyobb lesz a megtérülése. A Hoymiles világelső hatékonyságot biztosít a felesleg megszüntetésével és a kimenet növelésével. A Modul-Szintű Teljesítményelektronika (MLPE) technológiával akár 30%-kal is növelheti a hozamot. Az alacsony indítási feszültségek maximalizálják az áramtermelési időt - ez további 1,5%-os növekedést jelent. A Maximum Power Point Tracking (MPPT) technológia azt jelenti, hogy minden panel képes önállóan teljesíteni, hihetetlen teljesítményt biztosítva, még akkor is, ha néhány panel árnyékban van.

Tegye biztonságot és stabilitást elsődleges fontosságúvá

A hagyományos soros inverterrendszerekkel akár 1500 V-os DC feszültségek is előfordulhatnak, ami magas kockázatot jelent. Az elektromos sokkotól az ívhibák okozta tüzekig, ez felesleges bonyolultságot jelent vállalkozásod számára.

A Hoymiles mikroinverterrendszerekben a PV modulok párhuzamosan vannak csatlakoztatva a soros helyett, így biztosítva, hogy a DC feszültség legfeljebb 40V legyen. Így az optimális teljesítmény és stabilitás garantált, anélkül, hogy vállalkozásod, embereid és ingatlanod biztonsága bármilyen módon is veszélyben lenne. Emellett az IP67 védettségi osztályú burkolatok és a 6000 V-os túlfeszültség-védelem gondoskodnak arról, hogy rendszered 24/7 védve legyen.

Csökkentse üzemeltetési és fenntartási költségeit drasztikusan!

A legjobb megtérülés elérése nem csak a beállítási költségek alacsonyan tartásáról szól. A legjobb eredmények egy okos, zökkenőmentes karbantartási és precíz monitorozási élettartamból származnak.

A Hoymiles-szal valós idejű monitorozást kaphatsz bárhol a világon: egy lehetőség, hogy lássad, hogyan teljesít a rendszered, és észrevedd a hibapontokat, mielőtt azok költséges problémává válhatnának. Mindezt alapértelmezett 12 éves garanciánkkal támogatva, és lehetőséggel az 25 éves meghosszabbításra, így minden technikai monitorozási és karbantartási feladatot ránk hagyhatsz.

Tervezze meg a jövőt vállalkozása számára

Az üzleti világ gyorsan változik - és energiaigényei és annak költségei biztosan növekedni fognak az idő múlásával. Ezért terveztük mikroinvertereinket a legmagasabb szintű kompatibilitással mindenféle napelemmel.

Gyorsan és könnyen konfigurálhatja ökoszisztémáját, így hamarabb használhatja a napenergiát és könnyedén növelheti a kapacitást vállalkozása növekedésével. A rendszer bővítése egyszerű - csak adjon hozzá több modult és mikroinvertert szükség szerint, bonyolult és költséges renováció nélkül.

A Hoymiles termékeivel Ön a főnök!

Az előszámviteltől az irodai szoftverekig mindannyian a felhőben dolgozunk. Miért lenne más a napelemes ökoszisztémád?

Az S-Miles Cloud monitorozási platformunk a telepítés minden szempontjának központja számodra. Egy helyen láthatod a valós idejű energia termelési adatokat, értesülhetsz a hibák felfedezésekor, és gyorsan azonosíthatod a potenciális problémákat. Ennek eredményeként még tovább csökkentheted a karbantartási költségeket, kevesebb szükség lesz helyszíni, fizikai ellenőrzésekre, és több hasznos adathoz juthatsz hozzá.
Kapcsolat

Hoymiles tapasztalatok

Ügyfeleink visszajelzései
Kiváló minőség
"Mikor kinyitottuk a Hoymiles dobozokat, csupa kiváló minőségű terméket és kiegészítőt találtunk mindenhol. Eddig egyetlen hibás darabot sem találtunk, ezt a telepítők is megerősíthetik!"
- Andrew Bagley, Skylit
Kimagasló szolgáltatás
"Ha Hoymiles termékeket választasz, minőségi termékeket, magas teljesítményt, egyedi monitoring rendszert és kiváló supportot kapsz."
- André Hipólito Carvalho, Genyx Solar Power
Felelősségteljes csapat
"Gyors szállítások, nagyon jó együttműködés - már most nagyon sok elégedett ügyfelünk van, akik olcsó áramot tudnak termelni a termékeikkel"
- Markovics Márk, Soler Partners Kft.

Tedd meg az első lépést az energiahatékonyság útján

Segítségünkkel költséghatékonyabb és zöldebb lehet ingatlanod.
Kapcsolat
2024 © Hoymiles
Website by
Marketing21