A napelemes jövőd most kezdődik!

Hasznosítsd a korlátlan napenergiát és alakítsd hasznos, megfizethető villamosenergiává
Kapcsolat

Lakástulajdonosoknak

Minden másodpercben a Nap elegendő energiát bocsát ki magából ahhoz, hogy energiával lássa el a Földet 650 évig. Habár ennek az energiának kevesebb mint egy billiomod része éri el a földet, az még mindig EZERSZER több mint amire adott pillanatban a bolygónak szüksége van.
Emlékezzünk rá, ez még mindig csak egy másodperc.

A Hoymiles folyamatosan közelebb hoz mindenkit ehhez a potenciálhoz, telepítésről telepítésre.

Tudásunkkal és időtálló tecnológiánkkal az energiafüggetlen léthez való kapcsolódás egyszerű. Mindegy, hogy épp készülsz elindítani a projekted vagy maximalizálni szeretnéd a termelést, mi segítünk.

Használd ki a korlátlan napenergiát!

Amikor azt mondjuk, a Nap energiát termel, akkor valójában arra gondolunk, hogy a Nap folyamatosan sugarakat és fotonokat bocsát ki magából a Föld felé. Az első lépés minden napelemes rendszernél ezen sugarak befogása és energiává történő átalakítása

A napelem paneljeid amikor napsugárzás éri őket, feltöltődnek és egyenáramot (DC) generálnak. Van azonban egy csapda: az általunk felhasznált energia legnagyobb része váltakozó áram (AC.)

Végtelen energiát praktikusan

A napelem paneljeiden túl egy nagyobb rendszer játszik kulcsszerepet az egyenáram átalakításában váltakozó árammá. Az inverter a napelemes rendszerek szíve: a biztonság kulcsa, napenergia hasznosítása és a magas teljesítmény fenntartása.

Elsőként az inverter alakítja át a befogott napsugarak energiáját azzá az energiává, amit a házban fel tudunk használni. De ez csak a kezdet. A fejlett inverterek biztosítani tudják a példátlan irányíthatóságot és rugalmasságot, a valós idejű teljesítmény-követéstől az új teljesítményfokozó lehetőségekig.


Érd el az igazi energiafüggetlenséget

Az energiafüggetlenség nem csak saját áramtermelést jelent. A legnagyobb megtérülés az igazi rugalmasságból származik - és a lehetőségből, hogy tetszés szerint használhatod, tárolhatod és eladhatod az áramot.

Energiatároló rendszer nélkül korlátozottak az lehetőségeid. Termelsz energiát, majd felhasználod. De az akkumulátor tárolás felszabadít ezekből a korlátokból, és minden egyes nap még több irányítást ad neked. Legyen szó rugalmasabb áramhasználatról, termésed maximalizálásáról, energia számláid csökkentéséről vagy felesleges áramod bejuttatásáról a hálózatba, a tárolás segít, hogy rendszeredet a következő szintre emeld.

Tervezd meg az ideális napelemes rendszered

Egy zökkenőmentes, intelligens napelemes + tároló rendszerrel megváltoztathatod otthonodat - és azt, ahogy benne élsz.
Inverter
Adatközvetítőegység
S-Miles Cloud távoli elérés
Napenergia tároló
Get granular control and convert captured energy with microinverters connected to every individual panel.
Put open data at the heart of your ecosystem and simplify management, troubleshooting, and support.
Use our intelligent cloud monitoring to see performance in real time, adjust your settings, and stay connected.
Maximalizáld a rugalmasságodat biztonságos napelemes tárolással - így te döntheted el, mikor és hogyan használod az energiádat.
Hoy - InverterHoy - Adatátviteli egységHoy - EnergiatárolóHoy - Adatátviteli egység

Hogyan állapíthatod meg háztartásod energiaigényét?

A háztartási energiafogyasztásod legjobb megértésének módja az, hogy megnézed a meglévő mérőket vagy számlákat az energiaszolgáltatódtól. Ez pontos képet adhat arról, hogy mennyi energiára lesz szükséged a telepítéshez.

A napelemes rendszered által előállított energia nagyjából becslése érdekében megnézheted a napelemek és mikroinverterek specifikációit. Azonban a valós termelést a napfény és az esetleges akadályok, mint például fák vagy magas épületek befolyásolják.

Ha az energiafelhasználást és a termelést szeretnéd megbecsülni, itt vagyunk, hogy segítsünk.
Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal egy ingyenes energiaauditért.
Felmérés igénylése

Hoymiles tapasztalatok

Ügyfeleink visszajelzései
Kiváló minőség
"Mikor kinyitottuk a Hoymiles dobozokat, csupa kiváló minőségű terméket és kiegészítőt találtunk mindenhol. Eddig egyetlen hibás darabot sem találtunk, ezt a telepítők is megerősíthetik!"
- Andrew Bagley, Skylit
Kimagasló szolgáltatás
"Ha Hoymiles termékeket választasz, minőségi termékeket, magas teljesítményt, egyedi monitoring rendszert és kiváló supportot kapsz."
- André Hipólito Carvalho, Genyx Solar Power
Felelősségteljes csapat
"Gyors szállítások, nagyon jó együttműködés - már most nagyon sok elégedett ügyfelünk van, akik olcsó áramot tudnak termelni a termékeikkel"
- Markovics Márk, Soler Partners Kft.

Gyakran feltett kérdések

  • Egyszerűen beállítható intelligens üzemmódok
  • 100%-os aszimmetrikus háromfázisú teljesítményleadás (csatlakoztatott akkumulátor nélkül is)
  • 150%-os DC túlméretezés
  • Sztringenként 15A DC a nagyáramú napelem modulokhoz igazítva
  • 10 év gyártói garancia
  • Szigetüzemű működésre is képes. Tehát ha nincsen tartósan áram és ha süt a nap, vagy elegendő áram van a csatlakoztatott energiatárolóban akkor az ingatlan elektromos berendezései képesek zavartalanul üzemelni. 
  • Saját fejlesztésű applikáció, amiben nyomon lehet követni nem csak a napelemes rendszer termelését, hanem magát az ingatlan fogyasztását is. Ez az inverterrel együtt járó SMART METER elnevezésű eszköznek köszönhető. Ez az inverterrel egy dobozban jön és mi ezt is beszereljük a telepítéskor.  
  • Generátor is kapcsolható hozzá. Van hozzá külön kimenet. Meg tudjuk adni a kompatibilis generátor gyártók listáját.  
  • Utoljára a legfontosabb, hogy csatlakoztatható hozzá energiatároló. Több energiatárolóval is kompatibilis, de van saját márkás energiatárolója is. (A Huawei-hez például csak a saját gyártámányú energiatárolót lehet csatlakoztatni).  

Hibrid invertereink beépített backup üzemmóddal rendelkeznek, tehát ha történik egy hirtelen áramszünet, akkor a fogyasztók tovább tudnak üzemelni.  

Tedd meg az első lépést az energiahatékonyság útján

Segítségünkkel költséghatékonyabb és zöldebb lehet ingatlanod.
Kapcsolat
2024 © Hoymiles
Website by
Marketing21